KYCKLING & CHEDDAR ENCHILADAS 4 PORT

16 SmartPoints

8 medium tortillabröd

360 g kycklingfileér

1/2 hackad lök

1 1/2 dl fraiche 5 %

80 g riven cheddarost

3 tsk torkad persilja

1 tsk oregano

1/2 tsk svartpeppar

1 dl tomatsås

4 msk vatten

2 tsk chilipulver

1 krm salt

1 hackad paprika

1/2 pressad vitlöksklyfta

2 dl tacosås

1 dl riven cheddarost

2 tsk olja

Sätt ugn på 175°

Skär kycklingen i bitar

Häll oljan i en panna och stek kycklingen tills den är genomstekt

Fräs löken med kycklingen en liten stund

Blanda i fraiche med 80 g riven cheddar

Tillsätt persilja,oregano,svartpeppar,och rör samman tills osten smält

Salta och häll på tomatsås,vatten,chilipulver,vitlök och paprikan

Blanda samman med en slev

Fyll tortillabröden och vik ihop & lägg dom i en form

Fördela tacosåsen över tortillabröden häll sedan på 6 msk riven cheddar

Kör in i ugn 20 min och låt vila 5 min

Servera med lite fraiche & en sallad