GRATINERAD NACHIPSPAJ 4 PORT

19 SmartPoints

500 g nötfärs 10 %

2 tsk olja

1 tsk smör

1 påse tacokrydda 40 g

1 gul lök

2-3 tomater

150 g nachips

3 dl minifraiche 5 %

2 msk tacosås (styrka efter egen smak)

1 dl riven taco ost 28 %

1 dl riven ost 10 %

finhackad feferoni (styrka efter egen smak)

8 st små slantade svarta oliver

TacoPaj

Sätt ugnen på grill

Stek nötfärsen i oljan och tillsätt tacokryddan

Smörj en form med smöret

Hacka löken fint och tomat i bitar

Lägg nachipsen i botten av den smorda formen

Strö ut färsen över chipsen och strö över tomat,lök över färsen

Blanda ihop minifraiche med tacosås och ost

Fördela detta över färsen samt strö över oliverna och feferonin 

Gratinera mitt i ugnen till osten smält och börjar få färg

Servera med en god sallad tacosås och några extra nachips