CRISPY FISH TACOS 4 PORT

14 SmartPoints


1/4 strimlat rödkålshuvud

1 strimlad morot

6 tunt skurna rädisor

2 små tärnade avokado

400 g färsk torsk

1 dl boveteflingor

8 små tortillabröd

flingsalt

1 msk olivolja

svartpeppar från kvarn

färsk koriander

lime

Dressing:

1/4 vitlöksklyfta

1 nypa spiskummin

1 nypa chiliflakes

1 nypa paprikapulver

1 msk olivolja

saften av 1 lime

1 msk honung

flingsalt

svartpeppar från kvarn

Crispt Fish Tacos Finns i Suss mobil bland bilder.

Lägg rödkål,morot,rädisor och avokado i en skål

Skär torsken i bitar

Krydda torsken med salt & peppar samt rulla den i boveteflingor

Stek torskbitarna i olivoljan tills dom blir gyllenbruna

Riv vitlöken,blanda samman dressingen och vänd ner i skålen med salladen

Grilla tortillabröden

Fyll bröden med sallad och fisken

Toppa med koriander och servera med lime