KÖTTFÄRSCREPES MED PARMESAN 4 PORT


14 SmartPoints

3 ägg

5 dl minimjölk

2 dl vetemjöl

2 msk flytande becel

Färsröran:

1 lök

300 g nötfärs 10 %

1 dl vatten

2 msk tomatpure

1/2 köttbuljongtärning

1 tsk timjan

0,5 tsk salt

1 krm svartpeppar

2 dl riven ost 10 %

1 msk flytande becel

1 msk parmesanost

1/2 dl tomatsås

crepe2 (1 av 1)

Ugn 250°

Vispa ihop ägg mjöl,mjölk och salt 

Häll becel ner i smeten stek tunna pannkakor


Köttfärsröra

Hacka löken och stek i flytande margarin,tillsätt köttfärsen stek i ca 5 min

Tillsätt vatten,buljong,tomatpuré,krydda med timjan,salt och svartpeppar 

Låt det småputtra i ca 5 min

Fördela röran på pannkakorna och blanda i 1 dl ost i färsen & rulla ihop

Lägg rullarna i en smord ugnssäker form

Häll tomatsåsen över rullarna och strö över parmesanosten

Gratinera mitt i ugnen ca 10 min tills osten har fått färg

Servera med sallad