CHICKEN SPUD MED HOT WING SAUCE 4 PORT

14 SmartPoints

Bakpotatisar 4 stora

Grillad kyckling 560 g

Minifraiche 4 msk 5 %

Lufttorkad skinka 4 skivor

Majs 12 msk

Svarta oliver 16 stora

Salladslök


5 SmartPoints

Hot Wing Sauce:

1 dl  hot tacosås

55 g smör

10 ml vit vinäger

1 ml worcestershiresås

1 nypa cayennepeppar

1 nypa vitlökspulver

salt

Chicken Spud finns i iPaden som Beyond Menu (1 av 1)


Hot Wing Sauce:

Häll i alla ingredienserna i en gryta och koka upp på medelvärme

Rör såsen tills den börjar småbubbla

Ta bort grytan och rör runt lite samt ställ undan den så den får svalna lite


Ugn 225°

Stick små hål i potatisarna och låt dom va i ugn 1.5 timme eller mer

När dom är klara så gör ett kryss i dom och tryck till från sidorna så dom öppnar sig

Micra skinkan så den blir lite knaprig

Fyll potatisen med ingredienserna och toppa med hot wing sauce

Servera