THAILÄNDSK KYCKLINGWOK 4 PORT

8 SmartPoints

1 tsk olja

1 gul lök

1 vitlöksklyfta

2,5 cm färsk ingefära

1 knippe salladslök

4 kycklingfilé 175 g styck

1,5 msk röd currypasta

4 dl burk lätt kokosmjölk

1,5 dl hönsbuljong

salt och peppar

2 tsk limesaft

250 g äggnudlar

Thailändsk Kycklingwok (1 av 1)


  Skiva löken salladslöken och vitlöksklyftan 

  Riv ingefäran och skär kycklingen i kuber 

  Hetta upp oljan i stekpannan

  Stek lökarna och ingefäran i ca 2 minuter

  Ha i kycklingen,currypastan och stek i ca 5 minuter

  Häll i kokosmjölken och buljongen låt grytan koka i ca 20-25 minuter

  Koka nudlarna 6-8 min

  Rör i lime i kycklinggrytan och servera