KYCKLINGWOK MED CHILIFLAKES 4 PORT

12 SmartPoints

4 kycklingfilé 175 g styck

2 tsk chiliflakes 

salt och svartpeppar

2 röda paprikor 

2 morötter

1 gul lök

1-2 vitlöksklyftor

10 cm purjolök

2 tsk olja

200 g kokosmjölk

1-2 tsk röd currypasta

2 dl hönsbuljong

200 g äggnudlar

Garnering:

4 msk rostade solroskärnor

hackad persilja

4 blad basilika

Chiliflake (1 av 1)

  Skär kycklingen i bitar krydda med chiliflakes salt och svartpeppar 

  Stek kycklingen låt det fräsa tills det fått fin färg

  Lägg i grönsakerna häll på kokosmjölken currypastan och buljongen

  Låt det små puttra i ca 10 min 

  Koka nudlarna

  Garnera med rostade solroskärnor hackad persilja och basilika