HEALTHY THAI CHICKEN LETTUCE WRAPS 4 PORT

9 SmartPoints

4 kycklingfilé 

2 dl sweet chili sauce 

1 finhackad vitlöksklyfta

2 tsk srirachasås

2 msk riven ingefära

2 pressade lime

4 msk soya

hjärtsalladsblad

2 tunt skivade morötter

1 tunt skivad gurka

2 tunt skivade paprikor

koriander

1/2 dl hackade cashewnötter

Healthy Thai Chicken Lettuce Wraps (Pinterest Nya Recept) (1 av 1)

Ugn 230°

Ta en ugnsäker form och täck den med aluminiumfolie

Pensla aluminiumfolien med lite olja och lägg i kycklingbrösten

Blanda samman chili sauce,soya,vitlök,ingefära,lime och sriracha i en skål

Häll halva såsen över kycklingen och spara resten till senare

Ställ in kycklingen i ugnen och låt den stå där i ungefär 25 min

Ta ut kycklingen och skär den i tunna skivor eller bitar

Lägg grönsakerna på salladsbladen toppa med kyckling,såsen,jordnötter och koriander

Servera