CURRYSTEKT KYCKLINGFILÉ I MANGOSÅS MED GRÖNSAKSRIS           4 PORT

10 SmartPoints

4 st kycklingfiléer 

1 msk curry

1 krm mald svartpeppar

1 tsk salt

1 tsk olja att steka i

1 msk kycklingfond

2 dl milda mat extra 4 %

0,5 dl mango chutney

Ris:

2 dl ris

1 msk grönsaksfond

1 morot

1 röd paprika

1/2 zucchini

4 dl vatten


Currystekt kycklingfile i mangosås med grönsaksris (finns i receptmapp på ipad) (1 av 1)

Krydda kycklingen med hälften av curryn,salt & peppar

Bryn kycklingen sakta i smöret i en panna

Tillsätt kycklingfond,resten av curryn,milda mat extra och mango chutney

Låt det småkoka 5-8 min

Koka riset i 4 dl vatten tillsammans med grönsaksfonden

Riv morot,zucchini och hacka parikan

Blanda riset med grönsakerna

Servera kycklingen i mangosåsen tillsammans med grönsaksriset