KARIBISK FLÄSKFILÉ  MED MANGOSÅS 10 PORT

6 SmartPoints


1 1/2 kg fläskfilé

1 påse karibisk kryddblandning

salt & peppar

1 msk smör

Mangosås:

250 g mango

3 deciliter turkisk yoghurt 3,5 %

1/2 deciliter lättmajonäs

1 msk riven ingefära

2 tsk honung

salt & peppar

Garnering:

150 g ruccolasallad

1 deciliter kokos

1 galiamelon

250 g jordgubbar


kött (1 av 1)

Smörj in fläskfilén med kryddblandningen och lite salt & peppar

Grilla köttet efter eget behag

Kör mango,yoghurt,majonäs,ingefära,honung i en mixer och smaka av med salt & peppar

Häll upp det i en skål och låt det stå svalt tills servering

Skär köttet i skivor

Lägg ruccola på ett serveringsfat och lägg på köttskivorna

Garnera med rostad kokos,bitar av melon och delade jordgubbar

Servera med mangosåsen