12 SmartPoints
4 viktväktarna chorizo 9 %
1 msk grillolja
1 squash
salt & peppar
8 skivor lantbröd
2 tsk olivolja
Sås:
2 dl arla köket mini fraiche,2 msk senap,1 1/2 msk färsk riven pepparrot
Gröna tillbehör:
12 stora svarta oliver,3 fint skurna salladslökar,1 finhackad rödlök,valfria salladsblad,8 cocktailtomater
Rör samman ingredienserna till såsen i en skål
Stick hål i korvarna så dom inte spricker för mycket när dom grillas och pensla dom med olivolja
Grilla korvarna 3-4 min tills dom fått färg runt om
Skär squashen i långa tunna skivor och pensla skivorna med olja samt salta & peppra
Smörj in bröden med olivolja på båda sidor
Lägg korvarna på kanterna av grillen så dom håller värmen och grilla bröd & squash hastigt tills de får färg
Bred på rejält med pepparotssås på hälften av brödskivorna
Lägg på hälften av squashen samt dela korvarna på längden och lägg det på brödet
På med resten av squashen och toppa med resten av brödet
Dekorera med rödlöken,oliver salladen och resten av såsen