CHORIZOTALLRIK MED PEPPARROTSSÅS & GRILLAD SQUACH 4 PORT

12 SmartPoints

4 viktväktarna chorizo 9 %

1 msk grillolja

1 squash

salt & peppar

8 skivor lantbröd

2 tsk olivolja

Sås:

2 dl arla köket mini fraiche,2 msk senap,1 1/2 msk färsk riven pepparrot

Gröna tillbehör:

12 stora svarta oliver,3 fint skurna salladslökar,1 finhackad rödlök,valfria salladsblad,8 cocktailtomater

Korvtallrik.jpg

Rör samman ingredienserna till såsen i en skål

Stick hål i korvarna så dom inte spricker för mycket när dom grillas och pensla dom med olivolja

Grilla korvarna 3-4 min tills dom fått färg runt om

Skär squashen i långa tunna skivor och pensla skivorna med olja samt salta & peppra

Smörj in bröden med olivolja på båda sidor

Lägg korvarna på kanterna av grillen så dom håller värmen och grilla bröd & squash hastigt tills de får färg

Bred på rejält med pepparotssås på hälften av brödskivorna

Lägg på hälften av squashen samt dela korvarna på längden och lägg det på brödet

På med resten av squashen och toppa med resten av brödet

Dekorera med rödlöken,oliver salladen och resten av såsen